Esittelyssä eri joogahousuja – löydä itsellesi parhaat!

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Jooga on ihanaa, mieli sekä keho rentoutuu! Jotta, joogasta voi nauttia ja saa kaiken hyödyn irti, joogahousujen pitäisi olla mukavat, ei kiristää mistään ja antaa täyden liikkuvuuden kehollesi. Toki ihan tavalliset juoksuhousut sopivat ihan hyvin joogahousuiksi, mutta jos haluaa panostaa lajiin, löydät alta erityyppisiä joogahousuja mistä valita. Ensimmäisille joogatunneille voi lähteä omasta vaatekaapista valmiiksi löytyvillä vaatteilla, eli mahdollisimman rennoilla, mukavilla ja joustavilla housuilla sekä tavallisella t-paidalla. Harjoituksessa on tarkoitus pystyä keskittymään ilman housujen nostelua ja topin uudelleen asettelua.

Millaiset housut sopivat parhaiten joogaan?

Mukavuus on tietenkin erityisen tärkeää ja siksi hyvät joogahousut ovat joustavat, ohuet, pehmeät ja kevyet. Omasta vaatekaapista voi löytyä hyvät housut joogaan, jos heti ei halua ostaa uusia. Valitse kaapistasi housut, jotka ovat mukavat päällä, eivätkä kiristä eri venytys asennoissa. Eli ihan tavalliset jumppahousut sopivat vallan hyvin joogatunnille. Vartalonmyönteiset legginsit ovat siltä osin hyvät, että joogaohjaaja näkee hyvin asentosi ja voi korjata asentoasi. Toki löysäkin joogahousuja markkinoilta löytyy ja ne ovat kiva vaihtoehto myös. Olisi myös hyvä, että housuissa ei ole häiritseviä saumoja tai vetoketjuja. Joissain juoksuhousuissa on takatasku vyötäröresorissa, ja vetoketju tässä voi painaa. Eli hyvät joogahousut ovat joustavat ja mukavat, jotta erilaiset venytykset onnistuvat ilman, että housut kinaavat.

Ekologiset & eettiset joogatrikoot panostajille

Joogasta voi muodostua elämäntapa, joka on osana eettisiä ja ekologista elämäntyyliä. Siitä voi muodostua syvempi ja merkityksellinen elämäntapa, johon liittyy eettiset arvot. Tärkeiksi elämäntavoiksi voivat joogan rinnalla olla esimerkiksi kasvisruokavalo, kestävä kuluttaminen ja muut eettiset seikat. Ekologisten joogavaatteiden toivotaan tietenkin kestävän vuodesta toiseen.

*WEEKENDBEEN verkkokaupasta löytyy laaja valikoima eettisesti valmistettuja joogahousuja. Sieltä löytyy muun muassa luomupuuvillasta ja kierrätysmateriaaleista valmistettuja joogahousuja sekä vegaanisiakin vaihtoehtoja. Nämä sopivat hyvin henkilölle jonka arvoihin kuuluu eettisyys ja haluaa toteuttaa arvojaan vaatehankinnoissaan.

Fair Trade joogalegginsit

*PEOPLE TREE CAPRI mustat legginsit ovat korkeavyötäröiset vyötärönauhalla ja pysyvätkin hyvin jalassa ja tukevat keskivartaloa. Nämä ovat tyylikkäät mustat capri-malliset legginsit, jotka ovat kepeät ja huomaamattomat jalassa. Hinta on hieman edullisempi kuin yleensä ekologisilla legginseillä.

Legginsit kierrätetystä polyesteristä

*OGNX CROCO legginsit ovat miellyttävät päällä ja kierrätetyn polyesterin ansiosta ne ovat hengittävät ja kosteutta hylkivät. Sopivat hyvin muihinkin urheilulajeihin kuin vain joogaan. Kuvio on pirtsakka ja luo eloa joogalookiisi. OGNX (äännetään organics) on Berliiniläinen vastuullista, eettistä ja kohtuuhintaista muotia valmistava yritys perustettu vuonna 2012.

Erittäin tukevat SA8000 sertifioidut joogatrikoot

*GIRLFRIEND COLLECTIVE COMPRESSIVE trikoot tukevat erittäin hyvin ja nämä ovat korkeavyötäröiset. Nämä legginsit on valmistettu ekologisesti, kierrätetyistä muovipulloista. Nämä joogahousut ovat hyvin tyylikkäät ja yksinkertaiset malliltaan, joissa kantaja pääsee oikeuksiinsa. Girlfriend Collectiven päämääränä on mahdollisimman läpinäkyvä vaatetuotantoketju kokonaisuudessaan.

Pehmeyttä ja venyvyyttä

*NÉPRA SATURNUS TRIKOOT on vastuullisesti tuotettu, erittäin laadukkaat joogatrikoot. Sopivat vaativaakin joogaan joustavuuden ja pehmeyden ansiosta. Korkea vyötärö pitää huolen, että housut pysyvät hyvin päällä eikä niitä tarvitse nostella koko ajan.

Löysät joogahousut

Joogahousujen ei aina tarvitse olla tiukat niin kuin yleensä joogatunneilla nähdään. Aina ei vain huvita laittaa tiukkaa päälle. Alla pari vaihtoehtoa löysille housuille.

Mukavuutta jaloille

CASALL FLOW LOW COTCH PANTS ovat löysän malliset, haaremihousumaiset ja hyvin mukavat päällä. Näissä on kaunis leikkaus, ja vaikka ovat löysemmän malliset, pysyvät ne hyvin päällä mukavan korkean joustovyötärön ansiosta .

Rentoa tyyliä

DAKINI PANTSIT ovat oivat heille, jotka haluavat rennompaa joogatyyliä. Nämä pehmeät joogahousut hengittävät kuitenkin päällä ja ovat valmistettu orgaanisesta puuvillasta. Resori nilkoissa pitää housut päällä myös ylösalaisissa asennoissa.

Kuviolliset joogatrikoot

Jos haluat väriä elämää ja kääntää katseita trikoillasi, kannattaa tsekata seuraavat vaihtoehdot. Persoonallisuus saa vaatteissa näkyä!

Taivaanrannan maalaaja

Oletko sielultasi taivaanrannan maalaaja ja uupumaton haaveilija? Nämä *&OTHER STORIES joogahousut sopivat taiteelliselle sielulle. Näissä trikoissa on seesteinen tunnelma ja saavat sinut jo rauhoittumaan ennen joogatunnin alkamista.

Sähäkkää sähköä

*BUBBLEROOM SPORT trikoot imartelevat kantajaansa kauniilla yksityiskohdilla. Trikoissa on tyyilkäs sydämenmuotoinen takaosa, joka antaa illuusion muodokkaammasta vartalosta. Kankaan kuviointio tuo sähäkkyyttä ja näytät varmasti upealta nämä päällä!

Asenneetta

No nyt! Nimittäin asennetta löytyy näistä *ROCK CODE -treenitrikoista! Pääkalloa, liekkiea ja asennetta! Nämä ovat sinulle, joka haluaa erottua joukosta! Suosittelen tutustumaan valikoimaan!

Edukkaat joogatrikoot

Kohtuuhintaista

Tyylikkäät *NIKE W NSW LEGASEE LGNG HR FUTURA mustat joogatrikoot toimivat hyvin eri urheiluun, myös joogaan, mutta hinta on hiukan lompakkoystävällisempi. Nilkassa oleva Niken-logo näyttää upealta ja tekee housuista erittäin tyylikkäät.

Tyyliä edukkaasti

*ONLYPLAY trikoot ovat tyylikkäät, että sopivan hintaiset. Musta on tyylikästä aina!

Miesten joogahousut

Kyllä, miehillekin löytyy joogahousuja! Alla esittelyssä muutama vaihtoehto.

Luomupuuvillaiset joogahousut

RENEGADE GURU YOGA PANTS ARJUNA rennon malliset joogahousut ovat pehmeät päällä ja resorit nilkoissa pitävät housut hyvin paikallaan eri asennoissa. Vyötäröllä on kiristysnauha. Nämä ovat ekologinen valinta, sillä housut ovat valmistettu luomupuuvillasta!

Joogashortsit miehille

RENEGADE GURU YOGA SHORTS BODHI -joogashortsis ovat tehty myös luomupuuvillasta. Vyötäröllä on musta säätönauha. Housut ovat joustavat ja sopivat siksi hyvin joogaan tai pilatekseen. Erittäin tyylikkän näköiset vieläpä!

Tiukat joogahousut

NIKE YOGA DRI-FIT miesten joogatrikoot on valmistettu vastustamattoman pehmeästä ja sileästä Nike Infinalon -kankaasta. Teitpä mitä joogaliikettä tai venytystä vain, näillä housuilla se onnistuu. Erittäin mukavat ja joustavat päällä.